Word jij ook een kei van een vrijwilliger?

Zonder vrijwilligers bestaat Similes niet. Zij zijn het kloppende hart, de handen én de voeten van onze vereniging! Ontdek hoe jij je ook kan inzetten voor onze familievereniging.

Wens je Similes het allerbeste? Heb je zin om ook je steentje bij te dragen en deel uit te maken van onze toffe en dynamische vrijwilligersploeg? Dan heb je een waaier aan mogelijkheden. Een luisterend oor bieden, een bewogen verhaal delen, de stem van
familieleden laten klinken, een helpende hand aanreiken, onze missie uitdragen, meedenken over onze werking, een actie of programma uitwerken en nog zoveel meer … 

Vrijwilligers

Door je ervaring en kwaliteiten in te zetten kan je als vrijwilliger veel betekenen voor families en andere betrokkenen van psychisch kwetsbare mensen. Dat geeft niet enkel veel voldoening, je leert ook veel over jezelf.

Nieuwsgierig? Of bruis je van de goede ideeën? Twijfel dan niet en kom zonder verdere verplichting naar onze informatievoormiddag.

We geven graag een woordje uitleg over de verschillende vrijwilligersprofielen en over Similes zelf, onze missie en interne werking. We verkennen op een speelse manier welke kwaliteiten je graag wil inzetten en wat je voornaamste motivatie is.

Schrijf je hier in