Word lid

Vind je het belangrijk dat geestelijke gezondheid beter bespreekbaar wordt? Ben je nauw betrokken bij de zorg voor een psychisch kwetsbaar persoon? Word lid van onze familievereniging. Samen zetten we het familieperspectief in geestelijke gezondheid hoog op de agenda.

Waarom lid worden van Similes?

Lidworden Lotgenoten
Lidworden Voordeeltarief2
Lidworden Tijdschrift
Lidworden Exclusief

Voor € 25 ben je lid van Similes. Je lidmaatschap is één jaar geldig en geldt voor iedereen binnen je gezin. (Tot één gezin behoren alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.)

registreren

Bij het aangaan van een lidmaatschap worden je persoonsgegevens verwerkt door Similes vzw (Groeneweg 151, 3001 Heverlee, info@similes.be), voor ledenbeheer en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Wij doen dit op basis van de contractuele relatie als gevolg van je inschrijving.
Indien je niet wil dat wij je gegevens verwerken met het oog om jou uitnodigingen te versturen en 4 keer per jaar via Bpost het Similesmagazine en programmabrochure toe te zenden, volstaat het ons dat mee te delen via info@similes.be. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vind je hier.