Word lid

Vind je het belangrijk dat geestelijke gezondheid beter bespreekbaar wordt? Ben je nauw betrokken bij de zorg voor een psychisch kwetsbaar persoon? Word lid van onze familievereniging. Samen zetten we het familieperspectief in geestelijke gezondheid hoog op de agenda.

Voordelen

  • Je ontvangt ons driemaandelijks tijdschrift, samen met de programmabrochure
  • Je geniet van een korting op de toegangsprijs voor tal van activiteiten
  • Jouw steun helpt ons om de belangen van familie in geestelijke gezondheid te verdedigen bij beleid en hulpverlening

Voor 25 euro ben je lid van Similes. Je lidmaatschap is één jaar geldig en geldt voor iedereen binnen je gezin. Tot één gezin behoren alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Bij het aangaan van een lidmaatschap worden uw persoonsgegevens verwerkt door Similes vzw (Groeneweg 151, 3001 Heverlee, info@similes.be), voor ledenbeheer en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Wij doen dit op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving.
Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog om u uitnodigingen te versturen en 4 keer per jaar via Bpost het Similesmagazine en programmabrochure toe te zenden, volstaat het ons dat mee te delen via info@similes.be. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u hier.