Steun Similes met een warme actie

Onze registratie voor De Warmste Week is goedgekeurd! Jullie kunnen ons dit jaar opnieuw steunen door acties op te zetten en deze online te registreren. De opbrengst van jullie inzet gaat uiteraard integraal naar onze Simileswerking.

We hebben afgelopen weken al enkele acties zien verschijnen ten voordele van onze vereniging. Joepie! Deze mensen investeren heel wat tijd en moeite om centjes voor ons in te zamelen. Natuurlijk hopen we dat er de komende weken nog wat bijkomen.

De eerste warme actie die geregistreerd werd is er eentje van een trouwe Similesvrijwilliger. Op zondag 9 december kan je in Linden deelnemen aan een geleide wandeling, genieten van een optreden van Velvets en erna slurpen van een lekker tasje soep of andere versnaperingen.

Met deze actie herdenken we Bregt. Bregt is een jongeman die jarenlang geworsteld heeft met zijn psychische kwetsbaarheid. Tijdens zijn ziekteproces en na zijn overlijden in 2017 vond zijn moeder steun bij Similes. Ondertussen zet Katleen zich zelf als Similesvrijwilliger in om anderen te helpen.

Img 1920

"Ik heb niet lang moeten nadenken om op het idee te komen Similes te steunen. Mijn zoon heeft me in zijn afscheidsbrief gevraagd iets met zijn verhaal te doen. We proberen zijn aandachtspunten zoveel mogelijk ter sprake te brengen bij verschillende instanties binnen de geestelijke gezondheidssector. Uiteraard speelt het luik familieparticipatie hier een zeer belangrijke rol. Van daaruit was de link naar Similes snel gelegd."

Meer info over de actie

Warmathon

Heb je echter niet genoeg tijd, middelen, inspiratie,... om zelf een actie op poten te zetten? Maar wil je wel je steentje op een originele manier kunnen bijdragen? Dan hebben we een alternatief voor jou! Van dinsdag 18 december tot en met zondag 23 december kan je over heel Vlaanderen deelnemen aan de Warmathon, elke dag in een andere stad. Jouw kilometers kan je rechtstreeks aan Similes opdragen. Schrijf je in en warm die beentjes al maar op!

PS: Lopen is niet verplicht, je kan er ook een stevige wandeling van maken. 😉

Ik schrijf me in!