Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen over euthanasie bij ondraaglijk psychisch lijden (online editie)

  • 09.12.2020 van 19:30 tot 21:00

Euthanasie bij ondraaglijk psychisch lijden, een gevoelig thema dat heel wat controversie teweegbrengt. Het taboe erover te praten blijft erg groot. Tijd om dit moeilijke thema bespreekbaar te maken. Geen betere plek om hiermee te beginnen dan onder lotgenoten.

Heb jij iemand in je nauwe omgeving die euthanasie overweegt of reeds op die manier gestorven is? Dan komen er waarschijnlijk heel wat emoties op je af. Het is niet niks om hier mee geconfronteerd te worden. Je voelt je machteloos, wanhopig of extreem verdrietig… Ook schuldgevoelens of frustraties over hulpverlening kunnen de kop opsteken.

Het is belangrijk om hierover vrijuit te kunnen spreken met anderen die gelijkaardige situaties meemaken. Het helpt om op die manier je eigen emoties een plaats te geven. De erkenning en herkenning van elkaars verhaal biedt troost en geeft kracht.

Neem deel aan de digitale bijeenkomst voor naastbetrokkenen met thema euthanasie. Het is een veilige online plek om je verhaal te delen, vragen te stellen en om naar anderen te luisteren.

Locatie

Online, vanuit je woonkamer. Maar opgelet, plaatsen zijn beperkt!

(Alle praktische info over het digitale gesprek ontvang je een dag voor de bijeenkomst via mail)

Meer info

info@similes.be

016 244 201

In samenwerking met

Vonkel vzw

Schrijf je in voor deze activiteit

  • Lid: Gratis
  • Niet-Lid: Gratis