*GEANNULEERD* Leren leven met levend verlies

  • 21.10.2020 van 14:00 tot 16:30 | West-Vlaanderen

Deze activiteit werd door omstandigheden geannuleerd. Inschrijven is niet meer mogelijk. De bijeenkomst wordt later vervangen door een webinar met Manu Keirse in het voorjaar 2021. Meer info volgt later op onze website.


Als je een kind met een psychische kwetsbaarheid of mentale handicap hebt, verloopt je leven anders dan verwacht. Dit doet verdriet, pijn en geeft je een gevoel van onmacht en onzekerheid. Hoe kun je het ‘anders zijn’ van je kind loslaten als je er elke dag mee te maken hebt? Of is het als ouders zoeken naar een manier om te (leren) leven met een ‘levend verlies’. Manu Keirse licht tijdens deze bijeenkomst zijn kennis rond dit thema toe.

Tip: nodig ook je familieleden, vrienden, buren, … uit voor dit inspiratiemoment. Je krijgt heel wat stof om na te praten en je verhaal en emoties te delen met iedereen die bij jou en je kind betrokken is.

Locatie

PZ Onze-Lieve-Vrouw
Koning Albert1-laan 8
8200 Brugge
zaal “Het Perspectief”

Gastspreker

Prof. Dr. Em. Manu Keirse, klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en specialist in België en Nederland als het om rouwverwerking gaat.

In samenwerking met

Gezin en Handicap vzw