Familietrefdag (VOLZET)

  • 16.11.2019 van 09:30 tot 17:00 | Antwerpen (prov.)

Hoe zet jij in op herstel?

Het is moeilijk om je evenwicht te bewaren wanneer een familielid of iemand uit je naaste omgeving kampt met een psychische aandoening. Je wordt geraakt door de symptomen en de effecten van de aandoening. De onderlinge relatie met je familielid kan veranderen. Je staat voor een zoektocht naar de juiste hulp. Je krijgt onvoldoende steun uit je omgeving omdat je daar nog al te vaak op vooroordelen botst. Je zit met veel vragen over hoe het verder moet.

De herstelvisie van Similes heeft aandacht voor jouw rol in het herstelproces van je familielid en voor je zoektocht naar een nieuwe balans in je eigen leven.

Tijdens deze trefdag verken je hoe jij je hersteltraject in handen kan nemen.

Je ontmoet lotgenoten en de vrijwilligers en medewerkers van Similes. Je leert elkaar, Similes en jezelf beter kennen. Je kan je batterijen opladen.

Na een prikkelende uiteenzetting door Stefaan Baeten, algemeen directeur van PC Sint-Hiëronymus en zelf ervaren familiebetrokkene, volgen workshops waarin je zelf aan de slag gaat.

Zo eindig je de dag met nieuwe energie, warme contacten en met nuttige inzichten die je meteen kan toepassen in jouw leven.

Woohoo, het aantal deelnemers van onze trefdag heeft zijn limiet bereikt! Inschrijven is dus helaas niet meer mogelijk.

Maar niet getreurd, je kan ons op de voet blijven volgen, aan andere activiteiten deelnemen,... En volgend jaar zijn we er weer met een heuse familietrefdag!


Locatie

CGG De Pont
Lange Ridderstraat 20
2800 Mechelen

Deelnameprijs

€ 10 voor leden van Similes
€ 40 voor niet-leden
gratis voor Similesvrijwilligers

Inschrijving

Een overzicht van de workshops vind je via deze weg.

Meer info

tel 016 244 201
info@similes.be

Activiteiten rond hetzelfde thema

Geen opkomende activiteiten gevonden.